3D kanjers blog

3D printer blog

Hij is klaar!

De bouwers hebben al heel hard gewerkt. Maar nu is de 3D printer eindelijk klaar. Met bloed zweet en tranen hebben de bouwers de 3D printer af gemaakt. Nu kunnen wij dingen printen in 3D, dat is wel logies voor een 3D printer. Maar samen werken is ook heel belangrijk en instructies volgen. We kunnen nu dingen maken zo als autootjes, hartjes, letters, sleutels, tomaatjes, ringetjes, pennen bakjes en nog veel meer. Eigenlijk hebben de bouwers hulp gehad want wie moest de ontwerpen verzinnen of wie moet er een samenvatting over schrijven? Dat deed de rest van de 3D printer groep.

Dinsdag 5 april kwam er een meneer langs die complimenten gaf over hoe goed de bouwers de 3D printer in elkaar hebben gezet. Toen ging hij ook de eerste print printen en konden we zien hoe dat ging. dat was echt gaaf! We hebben zelf ook een print gekregen!

WP_20160316_001

3D printer blog

3D printer blog : Samen werken

Wij hebben rondgevraagd wat voor hun het belangrijkst is in de samenwerking van de 3D       printer. We hebben veel verschillende en mooie antwoorden gehoord zo als: samen werken, naar elkaar leusteren en alle maal samen werken tot 1 groot product van ons alle maal.  Dit vonden wij ook heel belangrijk en daarom hebben wij deze paar ook op geschreven. Maar lol moet je ook niet vergeten je moet wel plezier er in hebben maar dat komt wel goed. <3

blog deel 6

3D printer blog

We hebben het nu alleen nog maar gehad over de bouwers, jonge ondernemers, en ontwerpers. Maar nu gaat het een keer over de journalisten. Of terwijl de personen die de blog en kranten maken. Wij vertellen over wat de 3D leden allemaal doen. De blogs maken is nog niet altijd even makkelijk. Je moet een goed onderwerp hebben en heel erg je best doen. Want zomaar een verhaal schrijven……. Nee dat kan niet. We verzamelen informatie bij de mensen van dat onderwerp. Als we eenmaal alle informatie hebben gaan we achter de computer en maken een verhaal, met de vragen er in. Maar wat toch ook heel belangrijk is de spelling, als je iets verkeerd typt kunnen de mensen sommige dingen niet lezen, of dan bergrijpen ze het niet. Dit waren een paar tips om een goed blog te schrijven.

Maar wij zijn op het idee gekomen om ook een blog te maken omdat we ook iets op het internet moesten doen. En toen kwam dit! We gingen gelijk aan de slag om voor juli een goed verhaal te maken.

deel 5