Nieuws uit groep 1/2 b

Nieuws uit de groep 1-2b:

Een nieuw schooljaar is begonnen en het eerste thema zit er alweer op. De tijd vliegt voorbij! Over vliegen gesproken..

Wist je dat…
– wij bezems hadden gemaakt, zodat wij als heksen op het schoolplein rond konden vliegen?
– wij het thema: griezelen zo leuk vonden en helemaal niet spannend? We wilden alleen de leuke dingen leren over de heksen! We weten nu hoe we toverdrankjes kunnen maken, welke ingrediënten we nodig hebben voor toversoep, toveren alleen bestaat in boeken, maar wij heel goed kunnen goochelen? En zo is er nog veel meer wat wij hebben geleerd!
– We kennen zelfs het boek: Hennie de heks en de toverschool zelf ‘voorlezen’!
– wij begonnen zijn met Kanjertraining? En dat wij elkaar allemaal durven te vertrouwen? We doen hier allemaal opdrachten bij. Het optillen vinden we het leukst!
– wij met de timmerlessen zijn begonnen? Dit doen we om de week op woensdagochtend met een hulpmoeder uit groep 1-2a of 1-2b?
– wij ons al hebben voorgesteld aan een nieuwe leerling; Jaylen. Hij komt na de herfstvakantie bij ons in de klas!