Victor de Verkenner

Vanaf maart 2015 heeft onze school een extra groep: De Victor de Verkenner-peutergroep. Deze groep is gericht op het voorbereiden van peuters op de basisschool. Het aapje Victor de Verkenner is de mascotte van deze groep, Victor gaat met de peuters op ontdekkingstocht in school. Het is een initiatief van stichting OZHW en de daarbij aangesloten openbare basisscholen en Stichting KIBEO. Het doel van deze groep is om de peuters spelenderwijs te laten wennen aan de basisschool, het gebouw, de kinderen, de leerkrachten en de activiteiten. Leidsters van de peutergroep en kleutergroepen werken nauw samen, zo ontstaat er een natuurlijke overgang van de peutergroep naar de kleutergroep op De Tweemaster. Voor meer informatie over Victor de Verkenner kunt u terecht op onze website of u kunt contact opnemen met Marja Faber, directeur van o.b.s. De Tweemaster.