Victor de Verkenner

Er is alweer een hoop gebeurd bij Victor de Verkenner. Weten jullie wat? Je leest het hier:

– We hebben twee nieuwe kinderen op de groep, namelijk Lotte en Jax. Dit vinden wij erg leuk! Alle kinderen hebben zich even voorgesteld.

– Net als in de kleuterklassen zijn we bezig met het thema: Ik en mijn familie. Als activiteit hadden we Lotte op behangpapier laten liggen en een omtrek van haar gemaakt. We hebben dit later geverfd en de lichaamsdelen benoemd. Wat wisten de kinderen al veel! De Verkenners hebben zichzelf gekleurd, we hebben het gehad over broertjes en zusjes en volgende week houden we het over opa en oma.

– We hebben verschillende kinderen uit de kleuterklassen op visite gehad, vanwege het thema familie kwamen eerst de broers en zussen van de Verkenners op visite. Dit was erg gezellig!

– We spelen nu elke woensdag op het grote kleuterplein. Vooral de fietsen en de schommels zijn erg geliefd.

– Jolie was woensdag 21 september voor het laatst. Zij gaat nu naar juf Judith en juf Miriam. Wij wensen je veel plezier Jolie!